Business haastaa & ICT mahdollistaa

Tilaisuus järjestettiin tiistaina 5.2.2013 klo 15-19 Suomen Elokuvasäätiön auditorissa Katajanokalla Helsingissä. Tilaisuus toteutettiin yhteistyössä asianajotoimisto Peltonen LMR:n, CxO Mentor Oy:n, Kauppalehden Johtamisen Käsikirjojen ja Tietotekniikan liiton kanssa.

talaslahti_2013-02-05_pieni.jpg

Tilaisuuden avasi yhdistyksen puheenjohtaja Anne-Maritta Talaslahti.

laakkonen_2013-02-05_pieni.jpg

Tilaisuuden moderaattorina toimi yhdistyksen varapuheenjohtaja Maarit Laakkonen.


myllymaki_2013-02-05_pieni_2.jpgLeading Mentor Reino Myllymäki CxO Mentor Oy:stä puhui otsikolla Business haastaa ja IT mahdollistaa - vai miten päin se oli? Esityksessä käytiin läpi tutkimustuloksia, jotka oli kerätty IT-barometri 2012- (TTL ry), Tietohallintojen johtaminen Suomessa 2012- (TTL ry ja Sofigate Oy) sekä CxO Mentor Oy:n tutkimuksista. Reinon esitys.

lehtinen_2013-02-05_pieni_2.jpgSenior Counsel Pasi Lehtinen asianajotoimisto Peltonen LMR:stä puhui otsikolla Tietohallinto yritysrakenteen muutosten ja YT-kierrosten kourissa. Lehtisen esitys käsitteli mm. sopimuksiin ja tiedottamiseen liittyviä näkökohtia, jotka kulminoituvat, kun yrityksiä myydään tai ostetaan tai liiketoimintaa sopeutetaan talouden muutoskohdissa. Pasin esitys.

laitinen_2013-02-05_pieni_2.jpgVanhempi neuvonantaja Mirjami Laitinen Sitrasta puhui otsikolla Business mahdollistaa - yhteistyö tietotekniikan kanssa. Hän otti esityksessään kantaa liiketoiminnan ja tukitoimintojen tehostamiseen ja asiakaspalvelun parantamiseen tietotekniikan avulla niin julkishallinnossa kuin yritysmaailmassakin. Mirjamin esitys.

ilf_2013-02-05_coctails_pieni.jpg

Tilaisuus päättyi verkostoitumishetkeen ja kahteen lyhytelokuvaan.

Tilaisuuden yhteistyökumppanit

peltonen_lmr.pngPeltonen LMR on Suomen johtavia liikejuridiikan asianajotoimistoja, jonka ICT-ryhmä palvelee tietohallintoja sopimusasioissa ja muussa IT-juridiikassa. www.peltonenlmr.fi

cxo_mentor_logo_tummalle_painokelpoinen_600x90_px.pngCxO Mentor Oy on Suomen johtava ammattimentorointiyritys, joka palvelee niin tietohallinto- kuin talous-, henkilöstö-, kehitys-, toimitus-, myynti- kuin hankintajohtajia mentoroinnin keinoin yhteiskunnallisena tavoitteenaan parantaa suomalaista johtamista.

jkk_logo_white_on_black.pngJohtamisen käsikirjat, Kauppalehti tarjoaa päättäjille johtamistyökalun joka sisältää ajankohtaista tietoa ja osaamista, jotta he voivat tehdä parempia päätöksiä sekä menestyä ja kehittyä omalla alallaan. Kokonaisuuteen kuuluu 13 käsikirjaa, mm. Tietohallinnon johtaminen, Tieto ja osaaminen kilpailuetuna, Yrityksen kasvun johtaminen sekä Yrityskaupat ja omistusuhteet.

ttl-logo_harmaa.pngTietotekniikan liitto ry, TTL, on valtakunnallinen ja puolueeton tietotekniikka-alalla toimivien yhdistysten yhteistyöjärjestö, joka koostuu lähes 30 alueellisesta yhdistyksestä, teemayhdistyksestä tai opiskelijayhdistyksestä. Liittoyhteisön jäseninä on 15 000 alan ammattilaista ja lähes 500 tietotekniikkaa tuottavaa tai sitä käyttävää yritystä ja muuta organisaatiota. ICT Leaders Finland ry (ILF) on TTL:n jäsenyhdistys.